divendres, 18 de setembre de 2015

MATERIAL PREVI: SISTEMA DUNAR


Bon dia, companyes de l'Escola Font-Rúbia,

Un cop acordat l'horari de les activitats i les activitats mateixes, us començo a enviar el material previ perquè pugueu començar a treballar-les a classe.
En aquesta primer entrada al vostre blog, us envio la presentació, Guia de continguts i la web del Sistema Dunar, que és l'activitat que realitzarem la tarda del primer dia, juntament amb el Taller de Ceràmica. És un matrial pensat per al cicle mitjà i superior de primària i vosaltres mateixes, que sou les que coneixeu els alumnes, decidireu quins d'aquests materials passeu als aalumnes i a quin o quins nivells. Com us vam dir, aquesta activitat combinarà amb el Taller de Ceràmica, que no té pròpiament material previ, i la realitzaran tots els vostres aliumnes en quatre grups, d'uns 12-13 alumnes.En contacte directe amb la sorra i amb un paisatge que abraça tot el golf de Roses us presentem el material previ per al Cicle Superior del SISTEMA DUNAR Hi ha una Presentació per al vostre alumnat i una Guia de continguts per al professorat.

Si voleu aprofundir més en el tema, podeu entrar al  web del Sistema Dunar


Serà bo que durant la presentació convideu el vostre alumnat a fer les preguntes que se'ls acudeixin i contestin de manera espontània, juntament amb les que proposem a cada presentació. 
No es busquen respostes correctes, sinó que reflecteixin el que ells pensen i les hipòtesis que en poden fer. 
Si tots aquests resultats -preguntes i respostes de l'alumnat- ens els podeu fer arribar uns dies abans de la vostra arribada, nosaltres tindrem una millor idea de com enfocar la nostra feina.

Us animeu a fer comentaris o entrades al bloc?Salutacions,

Eusebi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada